16 Ağustos 2015 Pazar

SAÇ BANDIYLA KOLAY TOPUZ YAPIMI

SAÇ BANDI YARDIMIYLA KOLAY TOPUZ YAPIMI

Saç bandıyla topuz yapabileceğiniz hiç aklınıza gelmişmiydi. Ben bu modeli gördüğümde topuz yapılmış daha sonra üzerine taç takılmış sanmıştım. Ama öyle değilmiş.

Arkadaşlar bu model insanın evde kendi yaratıcılığıyla neler yapabileceğinin bir kanıtı. Çünkü modeli ilk gördüğünüzde evde yapılmış bir model olduğuna bir an için inanasınız gelmiyor. Sizlerde videoyu izlediğinizde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.

Saç bandıyla yapılabilecek en güzel topuz modeli diyebilirim. Çok güzel bir model gelin başı bile olur.Ayrıca ben bunu yapamam diyeceğimiz bir tarafı da yok yapılışı da çok basit. Saç bandıyla topuz yapabilmeniz için gerekli olan tek şey bir adet saç bandı bu bandın rengine şekline tabi ki siz karar vereceksiniz.

Ama emin olun ki sonuçtan çok memnun kalacaksınız ve sık sık kullanmaya başlayacaksınız. Tam bir kurtarıcı model diyebilirim.

Saç bandıyla aynı topuz modelinin açık halinide yapabilirsiniz. Hepsini sizlerle fotoğraf ve video olarak paylaşacağız.

Saç bandıyla topuz yapabilmek için saç bandını saçınıza taktıktan sonra saçlarınızı parça parça bandın içinden geçirerek çok güzel ve şık bir topuz elde etmiş olacaksınız.

SAÇ BANDIYLA YAPILMIŞ TOPUZ MODELLERİ









1 yorum: