16 Ağustos 2015 Pazar

GELİN TOPUZU MODELLERİ

EN ŞIK GELİN TOPUZLARI

Gelin topuzları en çok ararnan saç modellerinden. Evlenmeye hazırlanan gelinlerin en çok önem verdiği 5 şey var . Bunların en başında gelinlik ve gelin başı var daha sonra makyaj, gelin çiçeği ve tabiki bütün gün üstünde duracağınız için rahat ve şık olmasına dikkat ettiğiniz gelin ayakkabıları.

Tabi biz bugün sizlerle gelin topuzları ile ilgili paylaşımda bulunacağız. Gelinlerin en önem verdiği gelin başı son güne kadar hep bir muamma olarak kalır çoğu zaman. Tabi kafasında yaptırmak istediği modeller olan yada daha önce biryerde gördüğü bir modeli kuaföründen yapmasını isteyenlerde vardır mutlaka.

Birde kimsenin başıan gelmesini istemediğimiz. İsteiğinden çok farklı bir modelle karşılaşan gelinlerimiz de var tabi. Ama yinede o gün bir şekilde gelinin gönlü yapılır ve istediğine yakında olsa bir saç modeli çıkaraılır.

Daha sonraki fotofraf çekiminde damadın yanında beş karış suratla durmanızı istemeyiz tabi ki ve sizleri böyle bir zamanda rahatlatacak ve kafanızda bir fikir oluşmasını sağlayacak modelleri sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

Düğünüzün nerede ve ne zaman olacağıda çok önemli tabiki. Kapalı bir yerde mi olacak, kışınmı yoksa yazın mı olacak, Yoksa kır düğünü mü?

Biz sizler için hepsine uyacak modeller bulmaya çalıştık umarız bir faydamız dokunabilir...

GELİN TOPUZU MODELLERİ



















2015 gelin topuzu modelleri, gelin başı modelleri, dağınık gelin topuzu modelleri, değişik gelin topuzları, gelin topuzu modelleri, romantik gelin topuzu modelleri, taçlı gelin topuzları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder